Oferta szkoleniowa firmy Viessmann dla projektantów, wykonawców oraz instalatorów systemów grzewczych.

› Przejdź do strony www

Zachęcamy do zapoznania się z pełną ofertą szkoleniową

› Przejdź do podstrony z ofertą

  • technik chłodnictwa i klimatyzacji-szkoła dla dorosłych

    Technik chłodnictwa i klimatyzacji
    Szkoła dla dorosłych

    Trwa nabór na rok 2021/22 r. Wyślij wstępną ankietę zgłoszeniową dostaniesz więcej informacji.
    ZAPISZ SIĘ WSTĘPNIE

    Wyślij wstępną ankietę zgłoszeniową dostaniesz więcej informacji.

    Dlaczego warto?
  • technik chłodnictwa i klimatyzacji-szkoła dla dorosłych

    Szkoła Partnerska Viessmann to miejsce, w którym zdobędziesz tytuł technika chłodnictwa i klimatyzacji

    Trwa nabór na rok 2021/22 r. Wyślij wstępną ankietę zgłoszeniową dostaniesz więcej informacji.
    ZAPISZ SIĘ WSTĘPNIE

    Wyślij wstępną ankietę zgłoszeniową dostaniesz więcej informacji.

    Zapisz się wstępnie

Polityka prywatności

Niniejsza Polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez Centrum Edukacji Zawodowej

Dane osobowe

Dane zbierane są przez: Centrum Edukacji Zawodowej, ul. Wiśniowa 26, 67-200 Głogów, telefon: 604 447 504.

 

Dane kontaktowe inspektora ochrony danych osobowych: waldemaraldas@gmail.com

 

Przetwarzanie odbywa się zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych.

 

Dane kursantów mogą być przekazywane firmom pocztowym i kurierskim (w celu doręczania przesyłek), serwisom płatności elektronicznych (w przypadku wyboru opcji płatności online), firmom windykacyjnym i kancelariom prawnym (w przypadku dochodzenia roszczeń) oraz współpracującym z nami wykładowców, trenerów (w zakresie prowadzonego kurs). W pozostałym zakresie dane nie będą ujawniane (udostępniane) innym podmiotom, poza przypadkami przewidzianymi w obowiązujących przepisach.

 

Jeśli dane osobowe przetwarzane są na podstawie zgody, wtedy można ją cofnąć w każdej chwili, informując o tym na adres: waldemaraldas@gmail.com

 

Każdy ma prawo żądać dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także do przenoszenia danych.

 

Każdy ma prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

 

 

Centrum Edukacji Zawodowej zbiera następujące dane osobowe:

 

1) nazwisko i imię,
2) adres zamieszkania,
3) adres e-mail,
4) numer telefonu,
5) data urodzenia,
6) miejsce urodzenia
7) PESEL

 

Gromadzone dane są niezbędne do wystawiania i wysłania zaświadczenia.

 

Bezpieczeństwo

W trosce o Państwa bezpieczeństwo gwarantujemy pełną poufność informacji, które zbieramy i analizujemy. Nie będą one ujawniane jakimkolwiek podmiotom, niewymienionym w niniejszym dokumencie.

Marketing

Podany przez Państwa adres e-mail oraz numer telefonu będą wykorzystywane w celach marketingowych własnych produktów. Zgoda może być cofnięta w każdym czasie poprzez wysłanie wiadomości e-mail na adres: waldemaraldas@gmail.com

Pytania i zastrzeżenia

Pytania i zastrzeżenia dotyczące niniejszej Polityki prywatności mogą Państwo zgłaszać na adres: waldemaraldas@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Szkoła Partnerska Viessmann
Szkoła Nowoczesnych Technik Grzewczych

 

Kierownik kursów

Krzysztof Gnyra
tel. kom. 602 231 407
kgnyra@gmail.com

 

Dyrektor do spraw administracyjnych

Wiesław Zawadzki
tel. kom. 505 036 015
wieslawxzawadzki@gmail.com

 

Dyrektor do spraw finansowych

Waldemar Ałdaś
tel. kom. 604 447 504
waldemar.aldas@gmail.com

 

 

 

Przejdź do kontaktu

Dlaczego warto?

  • CIEKAWA KARIERA – technik chłodnictwa i klimatyzacji może pracować na wiele sposobów i w różnych środowiskach.
  • NIEDOBÓR FACHOWCÓW – w statystykach urzędów pracy techników chłodnictwa i klimatyzacji oraz monterów urządzeń chłodniczych i klimatyzacyjnych uznaje się za zawody maksymalnie deficytowe.
  • DOBRE WYNAGRODZENIE – jako, że rośnie zapotrzebowanie na fachowców tej branży, to ich zarobki będą rosnąć.
  • PEWNA PRACA – wciąż rośnie liczba zastosowań urządzeń chłodniczych, wentylacyjnych, pomp ciepła, w różnych dziedzinach gospodarki.

Trwa nabór na rok 2021/22

Wyślij wstępną ankietę zgłoszeniową dostaniesz więcej informacji. Do niczego to nie zobowiązuje!
Możesz też zadzwonić pod numer 532 885 642 lub 505 036 015 (pon.-sob. 9-19)