Oferta szkoleniowa firmy Viessmann dla projektantów, wykonawców oraz instalatorów systemów grzewczych.

› Przejdź do strony www

Zachęcamy do zapoznania się z pełną ofertą szkoleniową

› Przejdź do podstrony z ofertą

  • technik chłodnictwa i klimatyzacji-szkoła dla dorosłych

    Technik chłodnictwa i klimatyzacji
    Szkoła dla dorosłych

    Trwa nabór na rok 2021 r. Rozpoczęcie wrzesień 2021 r. Wyślij wstępną ankietę zgłoszeniową dostaniesz więcej informacji.
    ZAPISZ SIĘ WSTĘPNIE

    Wyślij wstępną ankietę zgłoszeniową dostaniesz więcej informacji.

    Dlaczego warto?
  • technik chłodnictwa i klimatyzacji-szkoła dla dorosłych

    Szkoła Viessmann to miejsce, w którym zdobędziesz tytuł technika chłodnictwa i klimatyzacji

    Trwa nabór na rok 2021 r. Rozpoczęcie wrzesień 2021 r. Wyślij wstępną ankietę zgłoszeniową dostaniesz więcej informacji.
    ZAPISZ SIĘ WSTĘPNIE

    Wyślij wstępną ankietę zgłoszeniową dostaniesz więcej informacji.

    Zapisz się wstępnie

Polityka prywatności

Niniejsza Polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa przez Centrum Edukacji Zawodowej

Dane osobowe

Dane zbierane są przez: Centrum Edukacji Zawodowej, ul. Wiśniowa 26, 67-200 Głogów, telefon: 604 447 504.

 

Dane kontaktowe inspektora ochrony danych osobowych: waldemaraldas@gmail.com

 

Przetwarzanie odbywa się zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych.

 

Dane kursantów mogą być przekazywane firmom pocztowym i kurierskim (w celu doręczania przesyłek), serwisom płatności elektronicznych (w przypadku wyboru opcji płatności online), firmom windykacyjnym i kancelariom prawnym (w przypadku dochodzenia roszczeń) oraz współpracującym z nami wykładowców, trenerów (w zakresie prowadzonego kurs). W pozostałym zakresie dane nie będą ujawniane (udostępniane) innym podmiotom, poza przypadkami przewidzianymi w obowiązujących przepisach.

 

Jeśli dane osobowe przetwarzane są na podstawie zgody, wtedy można ją cofnąć w każdej chwili, informując o tym na adres: waldemaraldas@gmail.com

 

Każdy ma prawo żądać dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także do przenoszenia danych.

 

Każdy ma prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

 

 

Centrum Edukacji Zawodowej zbiera następujące dane osobowe:

 

1) nazwisko i imię,
2) adres zamieszkania,
3) adres e-mail,
4) numer telefonu,
5) data urodzenia,
6) miejsce urodzenia
7) PESEL

 

Gromadzone dane są niezbędne do wystawiania i wysłania zaświadczenia.

 

Bezpieczeństwo

W trosce o Państwa bezpieczeństwo gwarantujemy pełną poufność informacji, które zbieramy i analizujemy. Nie będą one ujawniane jakimkolwiek podmiotom, niewymienionym w niniejszym dokumencie.

Marketing

Podany przez Państwa adres e-mail oraz numer telefonu będą wykorzystywane w celach marketingowych własnych produktów. Zgoda może być cofnięta w każdym czasie poprzez wysłanie wiadomości e-mail na adres: waldemaraldas@gmail.com

Pytania i zastrzeżenia

Pytania i zastrzeżenia dotyczące niniejszej Polityki prywatności mogą Państwo zgłaszać na adres: waldemaraldas@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Akademia Viessmann
Szkoła Nowoczesnych Technik Grzewczych

 

Kierownik kursów

Krzysztof Gnyra
tel. kom. 602 231 407
kgnyra@gmail.com

 

Dyrektor do spraw administracyjnych

Wiesław Zawadzki
tel. kom. 505 036 015
wieslawxzawadzki@gmail.com

 

Dyrektor do spraw finansowych

Waldemar Ałdaś
tel. kom. 604 447 504
waldemar.aldas@gmail.com

 

 

 

Przejdź do kontaktu

Dlaczego warto?

  • CIEKAWA KARIERA – technik chłodnictwa i klimatyzacji może pracować na wiele sposobów i w różnych środowiskach.
  • NIEDOBÓR FACHOWCÓW – w statystykach urzędów pracy techników chłodnictwa i klimatyzacji oraz monterów urządzeń chłodniczych i klimatyzacyjnych uznaje się za zawody maksymalnie deficytowe.
  • DOBRE WYNAGRODZENIE – jako, że rośnie zapotrzebowanie na fachowców tej branży, to ich zarobki będą rosnąć.
  • PEWNA PRACA – wciąż rośnie liczba zastosowań urządzeń chłodniczych, wentylacyjnych, pomp ciepła, w różnych dziedzinach gospodarki.

Trwa nabór na rok 2021

Rozpoczęcie wrzesień 2021 r. Wyślij wstępną ankietę zgłoszeniową dostaniesz więcej informacji. Do niczego to nie zobowiązuje!
Możesz też zadzwonić pod numer 505 036 015 (pon.-sob. 9-19)